cross2acum in farmacii

Volum 50ml

Balsam calmant și hidratant pentru răceală, special formulat dintr- un amestec reconfortant de Aloe Vera și extracte de Gălbenele si Echinacea, perfect pentru a calma si relaxa copilul tau.

Extractele din plante de Echinacea: utilizate in mod traditional pentru a calma ușor simptomele răcelii și  a ameliora in mod natural si eficient tusea, secrețiile și nasul înfundat.

Extractele din plante de Gălbenele: prezintă acțiune anti-inflamatoare șă antimicrobiană.

Aloe Vera: emollient, calmant și hidratant cu proprietăți anti-inflamatorii.

Pentru copii de peste 6 luni

  • Nu conține camfor, mentol, eucalipt
  • Nu conține petrol, siliconi, ftalați, parabeni, uleiuri minerale și coloranți
  • testat dermatologic

Recent, Dreavia Pharma a importat pe teritoriul Romaniei noua gama de dermatocosmetice pediatrice Novalou Baby, produse de catre Dreavia Pharma, Elvetia. Produsele din gama Novalou Baby sunt special concepute pentru a acoperi nevoile pielii sugarilor si a copiilor, oferind ingrijire si protectie totala.

Gama Novalou vizeaza dermocosmeticele pediatrice pentru ingrijire zilnica si tratament. Produsele sunt special concepute pentru diferitele nevoi ale pielii sugarilor si a copiilor si corespund in totalitate atributelor functionale ale produselor pentru copii.

Produsele Novalou curata fara a irita sau usca pielea, neafectandu-i flora naturala; datorita agentilor antimicrobieni naturali pe care ii contin, ele contribuie la respingerea infectiilor microbiene si fungice.

SE CAUTA DISTRIBUITOR PE PIATA DIN ROMANIA

PENTRU MAI MULTE INFORMATII DESPRE PRODUSE VA RUGAM SA ACCESATI: www.Dreaviachc.com