Compania Medipac – ” Th.Kazantzidis S.A ” s-a infiintat in anul 1987 cu sediul în Zona Industrială Stavrohori , prefectura Kilkis , scopul companiei fiind construirea de unități de fabricare pentru suturi chirurgicale .

Medipac a fost si ramane in continuare singura unitate de productie pe aceasta sectiune. Din 1989, compania a incheiat contracte de exclusivitate cu importante spitale de stat din Grecia.

Inca de la inceput scopul principal al acestei afaceri a fost obtinerea inaltei calitati a produselor fabricate. Urmand aceasta directie, in 1996, procedura de fabricatie a fost certificata in conformitate in conformitate cu cerintele sistemului de control de calitate ISO-9001 si a indeplinit in totalitate standardele tehnice comune armonizate de Farmacopeea Europeana ( CE mark – directiva 93/42/EC).

Astazi Medipac produce o gama variata si integrate de suture chirurgicale si detine un procent ridicat din piata locala, indeplinind, prin contractele in desfasurare, nevoile aproximativ a 90 de spitale publice din Grecia.

Compania deserveste de asemenea o parte importanta din sectorul privat si recent dezvolta si o fructuoasa activitate de export, in special in statele Uniunii Europene.

Incepand cu anul 2013, Dreavia Pharma a inceput colaborarea cu Medipac – ” Th.Kazantzidis S.A ”, venind astfel din nou in intampinarea medicilor stomatologi cu produse de inalta calitate.

Descarcati catalogul de produse in PDF