Ricerfarma SRL, infiintata in anul 1996 de un grup cu peste 30 de ani de experienta in industria farmaceutica internationala, este o companie dinamica, moderna, care iese in evidenta pentru excelenta realizata ca centru de cercetare si dezvoltare, cu o inclinatie puternica pentru licentiere internationala, cu o retea atent selectionata de distribuitori responsabila pentru promovarea si distribuirea produselor in peste 50 de tari, de pe fiecare continent.

Colaborarea dintre Ricerfarma si Dreavia Pharma SRL in cadrul structurilor lor moderne si flexibile de organizare face posibila primirea constanta de actualizari, ca urmare a celor mai recente cercetari, garantand astfel satisfactia clientilor.

Produsele Gengigel sunt impartite in doua categorii principale:
• gama profesionala (utilizata de catre medicii stomatologi in clinicile stomatologice)
• gama pentru tratament ambulatoriu (utilizata de pacienti, ce este accesibila in farmacii)

Rolul acestor produse este de a calma cavitatea bucala dupa orice tip de interventii stomatologice.

Gengigel este un dispozitiv medical (de diferite clase – pentru a aduce pe piata instrumente de lucru inovatoare, eficiente si in totalitate sigure) care contin (HMW) Acidul hialuronic cu greutate moleculara mare (sub forma de hialuronat de sodiu), obtinut printr-un proces de fabricatie biotehnologic, ce garanteaza un nivel inalt de puritate. Formula sa este special creata pentru a se asemana cu cea a acidului hialuronic gasit in mod natural in tesutul gingival.

Acidul hialuronic este un component fiziologic natural al tesutului conjunctiv (in special la nivelul mucoasei gingivale), unde indeplineste functii anti-edematoase si de reparare a tesuturilor. Proprietatile fizico-chimice si de macro agregare ale acidului hialuronic dau o explicatie pentru proprietatile sale antiinflamatorii.

Acidul hialuronic stimuleaza si accelereaza reconstructia tisulara. Acesta activeaza migrarea fibrocitelor (celule care contribuie la vindecarea tesuturilor), si drept consecinta procesul de vindecare este accelerat.

Indicatii: stari inflamatorii (gingivita, sangerari gingivale, retractii gingivale, pungi parodontale), alte traume ale tesutului (abraziune, extractii dentare, recuperare post-operatorie, etc). De asemenea, este indicat in tratamentul post-operator sau in tratamentul pacientilor diabetici, a celor care fac radioterapie sau chimioterapie.

Gengigel este extrem de sigur, nu prezinta contraindicatii sau efecte secundare si poate fi utilizat fara restrictii de catre copii, femei gravide si varstnici. Gama Gengigel poate fi folosita in siguranta de diabetici; nu prezinta nici interactiuni medicamentoase cunoscute astfel incat poate fi utilizat in siguranta in timpul anumitor terapii (ex. cu antibiotice)

www.ricerfarma.com

Consumer Line:

Gama pentru adulti

Eficienta clinica demonstrata – Siguranta dovedita

Motivul care a dus la crearea gamei Gengigel a fost cererea tot mai mare a consumatorilor ce isi doreau un raspuns la problemele inflamatorii ce le afectau mucoasa orala, o afectiune cronica in randul unui procent mare din populatie.

Gengigel este brevetat ca dispozitiv medical cu un continut ridicat de acid hialuronic cu greutate moleculara mare, obtinut printr-un proces biotehnologic, care garanteaza un nivel ridicat de puritate. Formula acestuia este conceputa astfel incat sa semene cu cea a acidului hialuronic găsit in tesutul gingival.

  • Indicatii:  sangerari gingivale, stomatite, retractii gingivale, alfte, ulceratii, leziuni produse de proteze, extractii dentare, recuperare post operatorie, cazuri in care mucoasa gingivala necesita concentratii ridicate de acid hialuronic (femei gravide, varstnici, diabetici, fumatori)
  • Caracteristici: adera la mucoasa gingivala, creaza o pelicula protectoare, pH iso-salivar, ce nu afecteaza dentitia, nu contine zahar (cu exceptia xilitolului, un indulcitor natural, necariogenic), accelereaza procesul de vindecare, reduce durerea

NU PREZINTA CONTRAINDICATII, EFECTE ADVERSE, INTERACTIUNI MEDICAMENTOASE

spray300dpi

Gengigel Spray

Ofera eficienta maxima si usurinta in utilizare. Este util in cazul ulceratiilor cu o cauza mecanica, in cazul carora aplicarea directa este deseori imposibila datorita durerii. Inovatoarea pompa multidirectionala garanteaza o aplicare simpla, igienica si precisa asupra zonei afectate.

• 20 ml bottle

gel300dpi

Gengigel Gel

Este produsul pilot, cel mai potrivit in faza initiala a tratamentului bolii periodontale, atunci cand simptomele provoaca un anumit disconfort. Datorita caracteristicilor fizico-chimice ale formulei sale cat si a bioadeziunii sale superioare, ingredientul sau activ realizeaza actiunea biologica cat mai eficient posibil.

• 20ml tube.

hydrogel300dpi

Gengigel Hydrogel

Completeaza foarte bine tratamentul cu Gengigel gel. Produsul poate fi folosit zilnic, dupa periajul dintilor, ca tratament de intretinere. Nu necesita diluare. Este un concentrat foarte eficient de ingrediente active ce transmit acidul hialuronic rapid si eficient pe zone extinse afectate de inflamatie. Apa de gura Gengigel este utila in cazul gingivitelor cronice, cand este recomandata folosirea zilnica a produsului, si in cazul ulceratiilor difuze la nivelul intregii guri, datorita actiunii la nivelul intregii suprafete a mucoasei.

• 150 ml bottle.

OK-Img0147-alta

Gengigel First Aid

Cel mai nou produs din gama Gengigel, este special conceput pentru a asigura o utilizare simpla, rapida si eficienta. Este ideal pentru aplicarea pe leziuni in vindecarea post-operatorie.

Gengigel First Aid reduce durerea si disconfortul, mai ales dupa traumatisme, inteventii chirurgicale si parodontale, implanturi dentare, extractii si chiuretaje parodontale. Initiaza si accelereaza procesele anti-edematoase si anti-inflamatorii.

Capacitatea sa hemostatica si analgezica atribuite proprietatilor sale peliculogene (efect de scut) si proprietatilor mucoadezive sunt in acest fel pastrate si accentuate fara a crea vreun disconfort pacientilor aflati in stare post-operatorie.

• 50 ml bottle.

GengigelForte

Gengigel Forte

Gel oral ce contine 0,8% acid hialuronic, fiind cel mai concentrat produs din gama Gengigel.

Ajuta la vindecarea ulceratiilor bucale precum AFTELE si a leziunilor mai adanci.

Inițiază și accelerează procesele anti-edematoase și antiinflamatorii.

REDUCE DUREREA de la prima aplicare.

Contine derivate non-animale, biotehnologic fabricat dintr-o sursa de inalta calitate rezultand un acid hialuronic de o inalta puritate sub forma de sare de sodiu de greutate moleculara mare.
Are o actiune locala de lungă durata.

Adera la membrana mucoasă datorita naturii speciale a formulei produsului.

Poate fi utilizat fara restrictie de catre toți pacientii, inclusiv copii, femeile insarcinate,

persoanele in varsta si diabetici.

  • 8 ml tub cu canula.

Gama pentru copii

Indicatii:  eruptii dentare, afte, gingivite, stomatite, stari inflamatorii, edeme, traumatisme, inflamatii datorate purtatii aparatelor ortodontice

Gama pentru copii are profilul cu cel mai mare grad de siguranta: nu contine anestezic, conservanti, alcool, coloranti sau zahar, si nu interactioneaza cu alte medicamente care pot fi administrate concomitent (ex. antibiotice)

gengigel_teething

Gengigel Teething

 

Gel oral ce contine o matrice polimerica mucoadeziva patentata si inovativa, ce adera la dinti si gingii pentru o lunga perioada de timp, formand un film invizibil, flexibil, puternic, care are o actiune de protectie eficienta.

Reduce durerea si inflamatiile gingiilor, tipice copilariei, cum ar fi cele cauzate de eruptia dintilor sau traume.

Gengigel Teething se adreseaza copiilor de la nastere pana la varsta de 6 ani si este o formula perfecta ce ofera un ajutor sigur, de neinlocuit pentru mamele care se confrunta cu probleme inflamatorii frecvente in cavitatea orala a copiilor lor. Un produs deosebit de util in timpul si in perioada imediat urmatoare aparitiei dentitiei, atunci cand primii dinti ‘de lapte’ literalmente taie mucoasa, provocand inevitabil durere si expunand copiii la riscul unor infectii (datorate spatiilor interdentare).

Nu contine alcool, coloranti si zahar. Nu contine arome artificiale, gluten, lactoza, parabeni, SLS sau OMG

• 20 ml tub

GENGIGEL-TEEN-988x1024

Gengigel Teen

Gel cu gust de guma de mestecat pentru copiii intre 7 si 14 ani. Numitorul comun in cazul aparitiei dentitiei definitive si al schimbarilor hormonale ale adolescentei este reducerea cantitatii de acid hialuronic, constituent al tesuturilor periodontale sanatoase, ceea ce are ca efect scaderea nivelului de protectie al mucoasei cavitatii orale.

Gengigel Teen este deosebit de util pentru copiii care poartă aparat dentar.

 

• 15 ml tube.