Despre noi

Dreavia cercetează, dezvoltă, produce și comercializează o gamă largă de produse și medicale, nutriționale, cosmetice și le distribuie fie direct, fie prin intermediul rețelei sale extinse de parteneri exclusivi de distribuție din 24 de țări. Cu o vastă experiență și expertiză de mai mulți ani, Dreavia a luat decizia strategică de a deveni mai specializați și de a se concentra pe tehnologii, produse și soluții avansate și premium.

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul global www.dreavia.com

Viziune

Este fundamental ca organizația proaspăt restructurată să funcționeze cu o viziune distinctă, demonstrată prin activitățile și operațiunile sale de zi cu zi: să împuternicească potențialul uman, prin inovarea în domeniul sănătății, o mentalitate atât a afacerii, cât și a creșterii umane și incluziunea totală.

Aceasta este o organizație centrată pe om, o companie care este fondată și condusă de oameni care nu cred că expertiza este suficientă, dar cărora le pasă profund dec pacienți, consumatori, de angajații  lor și de societate în general.. Înrădăcinate în această filozofie, viziunea și misiunea organizației ies în evidență clar: este de a dezvolta și furniza produse legate de sănătate și soluții care vor permite pacienților și consumatorilor să își trăiască viața la potențialul maxim.

Operatii cheie

Nutriție

Cercetare, dezvoltare, producție, branding și distribuție internațională de produse și soluții nutriționale specializate și zilnice pentru toate vârstele și grupurile de pacienți.

Derma și OTC

Cercetare, dezvoltare, producție, branding și distribuție internațională de produse și soluții specializate și de zi cu zi pentru îngrijirea copilului și  pentru toate vârstele și grupurile de pacienți.

Dispozitive medicale

Distribuție exclusivă de mărci, produse și soluții de asistență medicală și dispozitive medicale pentru toate vârstele și grupurile de pacienți pe diferite piețe internaționale.

Servicii pentru sanatate

Furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate, în special servicii de hemodializă pe diverse piețe.

Foltenero
nasalou
Gengigel Consumer
angiologica
Hyaluronica
medipac
novabone
novalou
rontamil
Purple Surgical
Gengigel
Sinomarin
bicon
zendium